Happy New Year

Gott nytt år älskade vänner.

Jag blir barnledig om en timma och då ska vi se om vi kan göra något av den här tvåbarnsmorsan. 
Jag längtar verkligen. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Att äntligen ha alla dessa människor samlade ikväll värmer mitt hjärta något otroligt. Det ger mig äkta lycka i hög dos!

Efter en jul som jag mest passerade för att jag var tvungen så känns det så skönt att längta såhär mycket till en högtid. Jag känner en stor tacksamhet mot mina vänner, för jag har berikats med dom allra finaste och underbaraste.

Tack för att ni finns. Gamla som nya, lika viktiga! Ni har tagit mig igenom den svåraste prövningen i mitt liv. Men inte bara det, ni gör mig till en lycklig människa varje dag. Jag vill alltid ha er vid min sda och de vore min största hjärtesorg att mista någon av er.

Så jag vill avsluta det här året med att säga TACK.
Tack för att ni finns. Ni som alltid funnits där. Och ni som alltid kommer finnas!

 


Vilken???









Köpt 4 nya klänningar. Men kan inte bestämma mig inför morgondagen.
Vilken?


Nytt år påväg

Jag känner en lycka växa i min kropp. Dom sista 3 månaderna har jag fått lära mig att ensam kan vara stark. Jag har fått lära mig att ta motgångar och göra till styrka. Jag har lärt mig mer om mig själv dom sista 3 månaderna än vad jag tror jag gjort dom sista 3 åren. Jag har inte känt mig halvledsen eller halvglad. Jag har känt mig super lycklig eller skitledsen. Motgångar och medgångar. Blivit sårad, gått vidare. Trillat ner och tagit mig upp igen. Och den känslan är så galet underbar. När jag känner inom mig att jag klarar mig, tagit lärdom och blivit starkare. Att jag har tagit mig någonstans så mycket längre än vad jag hade kunnat hoppats på. Den här korta tiden har varit intensiv. Och nu känner jag att jag är tillbaks på blankt papper. Med ett bagage som jag kommer stoppa i mitt hjärta och använda som merit. Jag har lärt mig att ensam kan vara stark, men livet blir så mycket mer när man delar det med sina nära och kära. I medvind och motvind!


Glad

3 dagar kvar på det här året. Jag vet inte om jag vill göra en återblick.
Men jag är helt övertygad om att tolvslagt kommer ge mig massa nya möjligheter. Ett nytt år som jag vet kommer förändra så mycket. För 1 år sedan var jag en nybliven tvåbarnsmamma med allt vad det livet innebar. Jag var väldigt lycklig då. Jag är väldigt lycklig nu. På två helt skilda sätt. Inget är rätt eller fel. Jag har tagit mig vidare. Det handlar inte om ett misslyckande. Tvärtom! Vi växer som människor nu.
Jag känner att saker omkring börjar ordna upp sig. Jag har vänner omkring mig nu som jag älskar något fruktansvärt mycket! Och jag kommer antagligen fira in det nya året med några av dom vännerna som betyder mest för mig. Jag ska vara tacksam för allt vad mitt liv ger mig. Jag är skyldig mig själv att ta tillvara på det och förvalta all den kärleken till mina barn, min familj och mina fina vänner väl!

Jag var värd bättre än halvbra.







Det är vi 3 som är huvudpersonerna i mitt liv nu!


Come and get me if you can. You'll never make it

Ibland krävs de kanske att känna oron över att kanske ha mist någon för att inse vad någon verkligen betyder. Men nu hoppar vi på tåget. Jag tycker om det, för jag tycker ju om dig!

Livet bjuder på mycket spännande.


Jag och Elin

 


God jul

Glömmer bort bloggen lite. Men det är ju jul så då blir jag förlåten tror jag.

Jag ska vara ärlig, jag är lycklig ända in i hjärtat för att den här dagen är över. Det har varit en fin dag, med god mat och närmsta familjen. Glada stunder. Men det har faktist varit jobbigt också. Det har inte varit som det brukar, en händelse kändes lite extra. När jag körde bilen hemåt och barnen sussade sött där bak kände jag hur tårarna ville komma. Men jag kämpade imot, körde motvilligt av motorvägen. Ville inte komma hem, ville bara köra runt i en evighet. Men hem kom jag, sällskap fick jag och lika fort som det tråkiga kom försvann det igen. Imorgon väntar vin och utgång. Jag skulle inte beskriva mig som någon partytjej, men jag gillar att umgås och träffa folk. Så de ska bli riktigt kul att få se massa kända ansikten. Dessutom är ju lite vin aldrig fel. Tror det kan bli hur kul som helst. Känner mig en aning förvirrad, som vanligt. Men glad och stark trots allt. Jag vet vad jag måste göra och jag ska. Allt eller inget, när tiden är rätt.


So damn good

Sitter överst på våningssängen, med syster och lite glögg. Underbart! Hon är bäst. Den här skidsemestern är bäst! So damn good..

Förvirring

Min hjärna har dom sista veckorna varit inne i något slags förvirrat tillstånd. Mer än vanligt då alltså. Jag glömmer, virrar och funderar. Jag känner att det lägger sig, lugnet är påväg tillbaka och framförallt tänker jag klarare. Känslor reder ut sig och tankarna svävar inte förvirrat iväg åt fel håll. Jag vet vad jag känner, jag tror jag vet vad jag vill. Den här skidsemestern är fantastisk. Det är en frihetskänsla att stå där längst upp i backen. Allt kommer bli bra. Oavsett vad. En dag i taget och njuta så mycket det bara går av det som är just nu! Det finns något som blivit väldigt tydligt för mig. Jag har svårt att känna mig riktigt trygg med andra människor. Trygg och då också bekväm. Men det finns en skara, dom vill jag inte släppa. Dig vill jag inte släppa, för du får mig att känna mig så avslappnad och trygg i ditt sällskap. En dag i taget..

Sälen

Ganska kallt när man kommer till toppen av backen när det blåser och är tjugo minusgrader ute. Men fy fasen vad roligt det är. Fantastiskt, ligger redan och funderar på om man inte skulle åka upp en gång till i vinter med lite vänner. Precis tagit en lång varm dusch och är sådär skönt slut i hela kroppen. Ska bara mysa runt i huset ikväll, lite taco och vin till kvällen kanske. Just nu ska jag kämpa för att hålla ögonen öppna.

Jag är en sallad

Molly hade bakat pepparkakor på dagis idag som hon fick ta med. Följande konversation utspelade sig sen i bilen.
Molly tog upp en pepparkaksgris och sa: Den här vill jag inte äta.
:Varför?
Jag gillar inte kött


Ny vecka

Sista veckan i skolan innan julledigheten. Känns blandat, jag trivs ju så bra. Och just nu mår jag bra av rutin. Men jag ska njuta av ledigheten, åka skidor och umgås med nära och kära. Jul och nyår ska fylla tiden. Kanske kommer jag sakna någon, något. Det återstår att se. Jag är i en fas där mycket händer, jag kan omöjligt säga hur mitt liv kommer se ut bara några månader fram. För jag lever verkligen i nuet, mer än någonsin. Och det känns underbart på sitt sätt. Det får vara såhär nu, jag tar tillvara på det jag har och saker får bli som det blir. För jag tror det finns en mening i det mesta.





Tidigare jul..


Jag och lillasyster, vi håller ihop lika starka än!





Det finns bara en som vet hur du ska leva, och det är du!


Älskade människor

 Mina barn är äntligen hemma igen. Det är en så otroligt mäktig känsla, hela lägenheten fylls av kärlek och det känns hemma på en helt annan nivå. Lillan är nattad och Molly kollar barnprogrammen. Adventsljusstakarna ger ett mysigt ljus och ute är det kallt. Men jag är varm.

Någon gör mig posetivt överraskad. Tillvaron bjuder på mycket gott just nu. Jag tror, utan tron vore vi inget. Vi skulle stå still och stampa. Jag är fortfarande lite förvirrad, men det känns mest härligt. Livet går vidare mina vänner. Och vi är skyldiga oss själva att försöka göra något bra av varje möjlighet vi får!




Tatuering

I eftermiddag är det dags för att bli gaddad igen. Det blir tro,hopp och kärlek i lite samma stuk som mina rosor.
Återkommer med kroppskonsten när den är klar :)
 


 

Skissen


Pepparkakskväll med dom bästa

 







Söndag

Sovit som en prinsessa. Men det är klart..


Idag blir det lussebullebak, det är ju andra advent!


Underbart. Jag samlade på mig ny energi igår och det behövde jag. Efter alla bravader. Nya ständigt och igår kände jag att gränsen snart var nådd även för mig. Hur mycket orkar man, varje människa har sin gräns. Men nu har jag laddat batterierna och fortsätter stå rak och slåss för det som är viktigt. Jag har min starka tro att det kommer bli bra tillslut. Så det är bara hänga i..


Spåkulan

Igår:
Spåkulan ljuger aldrig!
Jennifer fick ett svar av Spåkulan:
Du är underbar, vacker, härlig, klok, känslosam och förtjänar ett bättre självförtroende.
 
 Idag:
 Spåkulan ljuger aldrig!
Jennifer fick ett svar av Spåkulan:
Du behöver inte frysa för kärleken håller dig varm.


Ett bättre självförtroende och slippa frysa för att kärleken ska värma mig?
Jag tackar inte nej


1 December

Hjälp det är December. Jul närmar sig faktist med stormsteg! 

En febrig tös här hemma och en uttråkad. Får se vad vi ska sysselsätta oss med mer än att handla idag. Kallt ska det tydligen vara. Jag tycker det är härligt. Vantar,mössa och halsduk på. Hade jag haft lite pysselsaker hemma hade jag nog satt mig med dom små och gjort egna julkort. Får se vad vi kan trolla fram..

Psykologin i skolan läser vi nu om Relationer. Om Sunda relationer och dysfunktionella. Väldigt spännande och lärorikt. Igår pratade vi även om relationen till sig själv. Hur viktigt det är att ta hand om sig och själv må bra för att sen kunna må bra tillsammans med någon annan. Förändra beteenden och mönster som man inte vill ha. Skapa en sund relation med sig själv så blir det enklare att skapa det med andra! 

 Jag känner mig verkligen glad och peppad, inför livet och vad det kan tänkas erbjuda.


RSS 2.0