Äntligen

Ny vecka, nya möjligheter. Efter gårdagen så känner jag mig nu lugn och glad. Alla behöver vi nog ett ordentligt avslut. Och nu har jag fått mitt. Ensamheten igår var bra, men sällskapet jag fick var lika skönt. Det är en blandning och en balans som är viktig. Jag kan faktist säga att jag har lärt mig att vara ensam nu! En stor vinst.

Glad för dom fina som finns för mig!

 







9 crimes

Jag vet inte vad som hände, men känslorna fyllde min kropp tills det inte fanns plats för mer. Jag visste att jag skulle lämna mitt hem för gott. Allt var som förut fast egentligen ingenting. Jag kollade ut igenom samma fönster, samma gungställning där båda våra barn gungat igenom sommaren. Men nu var det fullt med snö och ingenting är detsamma nu som då. Han som gick omkring och jag gick någonstans en bit ifrån. Jag fingrade på allt och inget och allt kändes diffust och avlägset. Låten spelades i bakrunden, som jag älskade och fick dig att älska. Kartongen fylldes sakta med meningslösa prylar. Det kändes rätt men tårarna rann och det kändes som det inte fanns något stopp. Allt har gått för fort men det ändrar ingenting. Jag är tacksam för vad jag nu gett mig själv möjlighet till. Det fanns faktist ett stopp. Och nu står vi där vi står och vi får se vart vi hamnar.

Men jag lämnar med glädje den här dagen bakom mig.

Någon ny övertygade dig, men det är faktist det som kallas livet. Inget går att planera, det tror inte jag. Jag skulle nog inte våga kasta mig in i något nytt. Jag vill inte. Men du är du och jag är jag. Och jag vill få vara just jag nu, komma på vem det faktist är och kan vara. Kunna bli. Jag vill utvecklas, jag vill känna och vara. Jag vill växa och drömma. Jag kommer aldrig se med sorgsen blick bakåt. Jag har haft helt fantastiska år och utvecklats enormt. Men nu behöver vi gå åt varsitt håll i livet för att komma vidare. Det är bara något som sker ibland, som man får acceptera. En ny oändlig möjlighet...

Jag är stark, starkare än vad jag själv kunnat ana.

 




 
Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

 


Dagen efter kvällen före

De va tjejkväll. Och sen blev de blandkväll. Och jag kom i säng klockan fyra imorse?! Lovade mig själv att sova till minst lunch. Slår upp mina gröna och kan inte somna om innan klockan ens slagit nio! Jag ska lyssna bättre på mig själv tycker jag. Men ja hade en trevlig kväll och det är det viktigaste. Jag behövde den verkligen.

Och jag har satt ner foten nu och jag tror resultatet blev riktigt bra


Fan vad det snöar. Och jag har en julgran på min balkong efter igår ?!


 

 


Starkare

Jag försöker, ge och ge. Uppenbarligen ser du det inte. Men min energi förbrukas men jag får ingenting tillbaka.  Och jag orkar inte mer. Jag har kommit till den där punkten som folk pratar om. Jag har fått nog!

Men det är en rätt skön känsla att komma till insikt med att nu får det fan vara nog. Det som inte dödar det härdar. Jag tror det är sant, jag känner mig starkare och starkare för varje gång jag tar mig vidare. Jag klarar mig, jag fixar det här. Och jag gör det inte i någon form av gråzon, jag lever verkligen och jag kan paralellt med allt som sker känna en äkta lycka. Det andra blir bara mer och mer avlägset, jag får ett avstånd. En distans som ger mig perspektiv på tillvaron.


Snö

Det ser ut att bli en kall vinter med massor av snö, igen. Härligt!

Mycket har hänt sista dagarna, mina fötter slås undan gång på gång. Men min balans börjar bli bättre och när en ny dag börjar så startar jag den alltid med huvudet högt!



Främlingar

Vi känns som främlingar inför varandra. Och vi famlar och missförstår. Jag vänder ut och in på mig själv för jag vill inte ha det såhär. Vi sårar varandra, och vi gör om det igen. Ett liv, det är vad vi har och vi är inte samma nu som då. Livet kantas och formas av människor och händelser. Du var min händelse, du var min person.

Vad var det som hände och varför gör livet såhär mot oss? Hur kan någon som är en bit av mig bli en främling. Hur kan en sådan kyla gro bland den varmaste kärleken? Ta en stund fundera! Det är ett läskigt fenomen det där, ja att bli tagen förgivet. Ja att ta varandra förgivet. Nej det är så fel.  Något som känns så självklart finns plötsligt inte mer.

Tomt

Man går vidare. Vardagen rullar på och dagar blir veckor som kommer bli månader. Mest skrämmande kanske det är hur fort det går. Nya händelser och nya personer. Ta lärdom, känna lyckan i det man har och sträva efter möjligheterna. Jag är posetiv, det går om man vill. Det går sålänge man inte begränsar sig själv. Jag har livet framför mina fötter. Jag ska ta alla chanser jag får. Men du är saknad, och jag älskar dig.


Nu tar jag på mig mina favoritvantar och går ut på en lång och skön kvällspromenad.
.





Jag är en superhjälte

Tröttaste tjejen i stan, 5 timmars sömn. Men jag hade en underbar lördag, mysig dag med barnen och på kvällen avlöste de trevliga sällskapet varandra. Kan inte sluta tjata om hur lyckligt lottad jag är. Idag är det söndag och vi ska bara mysa runt. Vill inte att veckan ska ta slut.

 Igår sa Molly till mig - mamma du är en superhjälte!


Don't stop believin'


Lördag och vi är friska. Underbart!
Inga planer och tänker bara göra det som faller oss in. Jag ska pyssla lite här hemma innan vi åker och storhandlar. Ikväll ska vi äta något riktigt gott och ha det mysigt. Bara låta dagen gå och ta vara på tiden och varandra. För snart är veckan slut och deras pappavecka väntar. Men vi är som sagt inte där än. Nuet är det vi ska vara i. Känner mig glad och lugn i kroppen. 

Jag är inte lika rädd för ensamheten längre. Det gör stor skillnad. Jag omger mig med människor som jag tycker om. Som tillför värme och bra energi till mitt liv. Men det måste komma ensamna dagar, och jag måste lära mig att ta hand om mig själv. Jag har kommit en bra bit på vägen..


Kryp i benen

Det kryper i hela kroppen. Jag vill känna mig nyttig, jag vill göra något bra. Den här veckan kör ett marathon, som dom flesta andra. Imorgon kommer helgen. Det ska bli lugnt, det ska bli busfabriken, det ska bli bra. 

  Två steg fram och ett tillbaka. Men det innebär fortfarande framgång. Det är mitt fokus..


 

 Make it on my own


Ett sällsynt exemplar



Just nu känns de som det sliter i mig, att vara student och ensam med dom små kan ibland vara allt annat än enkelt. Tyvärr. Sjuka barn och det går runt runt runt. Inte stannar tiden upp i skolan när jag måste ta hand om mina ♥. Försöker stressat att hänga med. Papper som strular. Adressändring som inte meddelat skatteverket. Det betyder massort med strul för mig. Små saker som tar allt för mycket energi. Men jag håller fokus. Jag känner mig visserligen lite trött, lite sliten. Men samtidigt otroligt glad för det mesta. Jag hänger i, saker löser sig alltid!

 




Älskade ängel

Älskade vänner..
♥♥

 Jag är så obeskrivligt tacksam över vad vissa personer gjort för mig sista tiden. Hur dom tagit hand om mig. Genom att lyssna, komma med goda råd. Bara vara. Spenderat massor av sin tid. Ställt upp i vått och torrt på alla tänkbara vis. Jag kommer alltid finnas för dom.
 
 


Dom är så fina så jag skulle kunna börja gråta

 


Början

 Jag får inte vara rädd för ensamheten för då kommer jag vinna något stort.

Bra dag i skolan, som alla dagar där. Älskar människorna som jag har omkring mig. Lunchade med Martin innan ja körde honom till tåget. Nu har jag suttit med fakturering och bokföringen. Snart kommer det bästa utav allt, hämta mina små hjärtan. Äntligen är de dags att ha dom här en vecka. Då känns de verkligen som hemma. Men utan dom är de något som fattas och känslan av hemma blir inte riktigt uppfylld. Solen kikar igenom lite, blir sugen på en promenad. Den här helgen har de blivit mycket långpromenader och det är riktigt underbart att få röra på sig, få frisk luft och rensa tankarna.


 


Nov. 10, 2010

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same


Jag har vänner i skolan som varje dag får mig att skratta om och om igen. Jag mår bra där. Jag trevar mig bort från den jobbiga gårdagen. Jag blickar framåt. Går ett varv i min alldeles egna lägenhet. Jag mår bra här. Snön faller och årstiden vill visa sig som vinter. Jag tänker på dom underbara människor jag har omkring mig. Jag tänder ljus. Lyckan finns och jag känner den tydligare för varje dag som går. Det får komma bakslag, för jag kämpar vidare.


Den här veckan springer ifrån mig. Men vad gör det. Tiden tar mig vidare. Helgen kommer med stormsteg och tjejkväll med vin och säkert annat trevligt sällskapande väntar. Livet är till för att levas. Och det är vad jag gör. Med fina människor och mycket skratt kan man ta sig hur långt som helst..


Livet

Idag har varit en av dom värre dagarna. Huvudet dunkar. Vissa människor slutar aldrig att förvåna. Men vad är de dom säger, den enes död den andres bröd.

En sak är säker och det är att jag har blivit välsignad med dom bästa vännerna denna värld kan erbjuda. ♥
Tack hjärtat för att du räddade mig idag!

Jag har spenderat en eftermiddag med min familj ♥ Den energin som mina barn ger mig är fantastisk. Nu har deras pappa och dom små åkt och jag ska snart gå in och skålla mig i duschen. Ja ska duscha tills de svider på skinnet och jag ska gå ut från duschen som en ny människa, nästan. Jag behöver låta saker rinna av mig. Sen blir det julmust och skumtomtar. Det blir en bra kväll trots allt!


Klass 2 varning

Det är kallt och friskt, dom säger att snön kommer imorgon. Jag missbrukar värmeljus och jag trivs med den mörka årstiden mer än någonsin.

Fånga en fjäril


Haft en bra dag och ska snart tacka för mig. Klockan tickar på och det blir sent. Sitter här i lugnet och tystnaden med lite Winnerbäck i bakrunden. Den första julmusten är drucken med en vän. Vintern närmar sig, mörkret har infunnit sig. Värmeljusen går åt och 3 veckor kvar till första advent. Hösten får gärna dröja kvar ett tag men jag kommer titta ut med glädje när vintern kommer med snö.

Fredag på ingång. Planer som inkluderar fina vänner, nintendo 8-bitars, någon god mat och kanske ett glas vin. Trivs trivs trivs

Beautiful day


Torsdagsmorgon. Lever i en något snurrig värld just nu och försöker ständigt omge mig av människor. Saker att göra. Sätter fokus på något annat. Det kvittar vad. Huvudet tar en fight med mitt hjärta. Men jag känner mig ändå lycklig och dagarna rullar på. Det är bara mycket nytt att ta in. Men jag trivs ändå med livet..



Tjuvkik






Skönt att skratta

Visst känns det som att kvällarna är långa nu? Jag och syster sitter i sängen och skrattar. Åt allt möjligt, som vanligt. Fan vad skönt de är att skratta så man tjuter och man får kramp i kinderna!

RSS 2.0