Minna 2 år

Min lilla sötnos blev 2 år igår. Inga bebisar kvar här hemma inte. Hon fick en "gung-ko" som blev stor favoit, städset och dockvagn. Glad tjej. Idag är det äntligen Fredag, och helgen bjuder på massa mys och lite kalas




Gästbloggare Pie

´Chacha bloggen,idag var jag i skolan o ba chilla fett me mina tjejer.
Alla är så jävla lama o bah drog vid 12 så nu e de ba ja o jessica o jennifer.
Snart ska vi ha matematik me våran as grymma lärare,han e störtfrän!¨Så jävla freesh!
Ja måste avsluta nu kära läsare,ja ska hänga lite me tjejerna chacha!


Hus

Lycka

1 December flyttar vi till hus. Det är ett jätte fint hus som vi ska hyra. Där kommer vi verkligen trivas. Ljust målade gamla trägolv, vitlaserade tak. Mysigt och helt i min smak. Nyrenoverat badrum och gästtoalett. Altan och en stor trädgård. Det känns helt fantastiskt, ja jag hoppade jämnfota i köket förut! Det finns rum för oss alla och lite till. Så vi kan bo där långsiktigt, och det är så skönt. Nu ska vi bara bo och bo och bo och bo.

Molly bor nu här varje vecka, varannan helg hos sin far. Även hon har mått mycket bättre sista dagarna och det glädjer mitt mammahjärta så otroligt mycket. Lär man sig bara hantera henne rätt så mår alla mycket bättre. Hon är en helt fantastisk liten flicka min underbara dotter! Alla är vi egna individer och bara vi behandlar varandra med stor respekt och förståelse, och framför allt i hennes fall lugn så går allt hur bra som helst. Idag har vi varit ute på en skön eftermiddagspromenad alla tre som vi sen avslutade i en ny lekpark. En underbar Måndag avslutar jag här, för imorgon är det skola. För både mig och Molly!

Och jag har fått långt hår




Kärlek


Solsken

I Fredags när vi kom hem gick vi raka vägen till skogen jag och barnen. Sen mötte vi upp Erik när han kom hem från jobbet och tog en promenad och kikade på hästarna, samlade stenar som vi ska måla och bara hade det väldigt härligt tillsammans. Jag är så obeskrivligt tacksam och lycklig med min fina familj. Idag tog vi det till en början väldigt lugnt och bara myste runt här hemma, men sen tog vi allt tillvara på solskenet. Vi åkte till Valla och lekte och åt faktist något som kanske kan vara årets sista mjukglass. En riktigt skön helg, och Lördagen avslutades med massor av tända ljus och kinamat.





 Jag ska snart krypa ner brevid min käresta igen men just för tillfället vill inte John Blund närma sig.
Alldeles lugnt och tyst här hemma.


Höstmys

Det har blåst halv storm igår och idag är de sådär mörkt och ruggigt som bara hösten kan bjuda på. Jag älskar det. Vi har lite sovmorgon idag så vi har myst länge under täcket nu på morgonen. Halva september har gått och det är inte klokt vad tiden springer iväg. Om 2 veckor fyller världens bästa Minna 2 år.

Mina fina underbara barn,  åren tickar på rätt bra. Tyckte nyss det var en blåsig men skön höstdag som jag och Molly tillbringade med Rickard och Erik då hon fick åka traktor för första gången. Men det är visst 1 år sedan nu.  Imorgon ska vi kika på det där huset, och jag håller tummarna hårt. Men vi bor väldigt bra redan så vi får se om det faller oss alla i smaken. Jag har verkligen lärt mig att tro på att saker blir som dom ska. Det som är menat att ske kommer hända. I slutändan har allt en mening.

Nu ska vi njuta av den här hösten. Jag har hunnit jobba ett nattpass den här veckan, vara i skolan och idag bjuder eftermiddagen på klättring i Linköping. Dags att ta tag i dagen. Ha det bra alla och mys lite extra, tänd några ljus och ro om varandra idag!

Puss&kram


Mysmorgon

Jag och Molly har haft en riktigt mysig morgon tillsammans, gjort en härlig Söndagsfrukost med kokta ägg och massa gott. Vi har ritat och målat och målat och ritat. Idag blir det kalas och sen ska vi åka och hämta våran älskade lillplutta med.. Älskade barn, tänk vad mycket känslor dom kan ha i deras små kroppar. Så mycket tankar och funderingar som kan va svåra att sätta ord på. Molly somnade iaf tätt intill mig igår och är idag sitt vanliga mysiga glada jag igen.

Något roligt är iaf att vi ska åka och kika på ett hus i veckan, ett uthyres. Det ligger perfekt, 120 kvadrat och det är ju bara hålla tummarna för att det faller oss i smaken, för hur underbart skulle inte det vara?! Men vi får se vi får se.




Bukplastiken 6 månader

Ja det är ett halvår sedan nu jag genomförde operationen. Och jag kan också säga att det har tagit det halvåret att se ett mer slutgiltigt resultat. Man får informationen att läktiden är upp till 1 år, men ändå sitter man där efteråt med svallande känslor efter en sådan stor operation. Det har varit stor glädje, känsla av missnöjdhet som egentligen nu såhär i efterhand mer handlat om dåligt tålamod. Men skam den som ger sig. Jag är nöjd med min operation. Men ska nästa vecka ringa min plastikkirurg och beställa tid för återbesöket nu i höst. Sen får vi se om det blir korrigeringar eller inte. Jag ångrar mig inte en sekund, och nu ska jag träna och må bra. Njuta av min kropp ett par år innan det blir dags igen, får vi hoppas. Det är en gåva, och inget i livet ska tas förgivet!






Träning

Tränade Zumba igår, det var SÅ kul. Absolut något ja kommer fortsätta med. Har även 3st till pass inbokade den här veckan, kul att ha kommit igång. Så imorgon är de Body pump, på Torsdag är de Afropowerdance och sen ett pass med Zumba igen på Fredag! Träning ska va kul! Som om de inte räckte hade vi lite motion och styrketräning i gymet på skolan idag. Nästa vecka ska vi in till Linköping och klättra, ska bli ruskigt kul!

Inatt ska jag jobba, har barnen här en extra natt så massa mys står på schemat den här eftermiddagen. Härligt, ger mig lite extra energi! Och snart kommer sambon hem, älskade människor!

Tänkte även ta tag i lite måsten den här veckan, så mer som en påminnelse till mig själv. Ta kontakt med arbetsförmedlingen, få lite hjälp kanske med o skriva ett bra cv. Kontakta fastighetsskötaren för diverse. Men de är alltid trevligt att ha lite bollar i luften och känna sig aktiv.


Regn


Sjuk lärare inställda lektioner, sluta tidigt!

Krupit ner under min mysiga filt i soffan, lite skön musik och faktist skickat iväg ett par jobbansökningar.
Inga vidare förhoppningar men det känns alltid skönt i kroppen när man gjort lite nytta. Längtan efter ett fast jobb är stor, och det kan kännas lite tungt vissa dagar när man inte vet hur långt bort den dagen är. 1, 5 eller 10 år?
Men det är bara ta dagarna och tiden som det kommer.

Det regnar, det är mysigt. Sitter och längtar lite efter min kära sambo. Den bästa utav dom alla. Samtidigt njuter jag av egentiden. Av att inte göra någonting alls, det är bra skönt ibland...


Den väntande kvinnan

Sitter i skolan och läser Odysséen och annat skoj. Varje dag längtar jag hem, inte för att jag inte trivs här. Inte alls. Utan för att jag trivs så fruktansvärt bra hemma, med dom bästa. Nu ska ja sätta mig framför datorn och skriva lite fritt med rubriken Den väntande kvinnan. Det kan bli lite hur som helst, kul! Och på tal om skridskor känner ja av halsont som kommer smygandes. Alla verkar krassliga, men det har inte jag och min kropp tid med!

RSS 2.0