Tid

Allting är bra det tog lite tid, men trots allt var det skönt att det gick som det blev, att det blev som vi sa


Ny vecka

Fem nätter väntar den här veckan.
Haft en härlig helg, igår lämnade jag barnen och det kändes tufft. Vissa gånger är helt klart värre än andra.
Men det är bara bita ihop. Om en vecka är dom här igen!


Nu har jag lite ensamtid, musik och städ. Det är rätt gött ibland. Men snart ska jag slänga mig i duschen och fräscha till mig. Sen blir de iaf några timmars mys med min fina innan jag åker till jobbet.

Efter den här "monsterveckan" ska ja allt unna mig att boka in en kväll med finaste vännerna för lite god mat och gott vin tror jag!


Erik 25 år

Hade en fantastisk solig dag igår

Erik fyllde 25 och vi åkte till valla och fikade på en filt tillsammans med hans mamma. Barnen lekte och kollade på djuren. På hemvägen blev det ett dopp i lillsjön. Barnens lycka gör mig lycklig. Både dom och vi hade en trevlig dag igår. Kvällen avslutade vi med en väldigt god middag, en bra film och lite gott till de. Tände ljus och bara hade det härligt tillsammans.


En sådan här gruppkram blir det när Erik kommer efter jobbet


Bukplastik - 4 månader senare

Det har snart gått 4 månader sedan operationen. Känns som en evighet sen, har redan förträngt gördlar och tejpandet. Kommer aldrig ångra det. Det finns några saker som jag fortfarande tror jag kommer vilja korrigera. Det skulle innerbära att lägga sig under kniven igen för att av sträcka ut huden lite ytterligare under naveln. Jag hade en tanke om naveln också. Men det är disskutioner vi skulle ta efter sommaren då jag ska dit på ett återbesök.

Men det är nu jag verkligen inser att tiden gör sitt. Jag förstår varför läketiden är 1 år. För resultatet ändrar och förbättras hela tiden. Man tänker inte på det under tiden men när jag tittar på bilder från månaderna som gått så ser jag.

   - Några veckor efter op med stygn kvar i naveln.

    - Mage snart 4 månader efter



Dra mig

Baklänges

Jag är så galet trött. Kunde inte somna igår och dom senaste dagarnas brist på sömn känns idag.
Mår illa och känner mig hängig.

Så nu kryper jag ner under täcket i soffan och gosar med mina små!




På Lördag fyller min älskade pojkvän 25 år, se vad vi ska hitta på då ;)
På Fredagkväll ska jag och Molly göra en jordgubbstårta iaf.
Myspys.





2:a Advent bakade jag och Erik lussebullar. Till nästa år vet vi att Eriks lussekatter äter anabola.


Trött ZZZzzz

 


Min fina

Efter att hämtat hem barnen och varit en tur i lekparken avslutade vi Söndagen och veckan med taco och film. En riktigt mysig dag blev det.
Så underbart att ha mina små hemma igen, precis så som det ska vara.

Dock så vaknade Minna vid fyra inatt och somnade inte riktigt om, och jag ska jobba inatt? Vet inte riktigt hur den orken ska hitta till min kropp. Somnade sent igår och känner mig grymt trött. Men det ska nog gå den här natten med.





Härliga helg

Hade en mycket mysig Fredag kväll. Lagade got mat, på menyn stod Potatisgratäng och oxfile med rödvnssås.
Nu tog vi en sovmorgon och så får vi se vad dagen bjuder på, underbart..





Juli

Det är Juli redan. Inte klokt vad dagarna, veckorna och månaderna springer iväg. Jag har gått på ytterligare ett nattpass och jag trivs verkligen här! Och med vetskapen om att jag och min käresta ska ha en riktigt mysig Fredagkväll och helg tillsammans gör det ännu bättre. Laga riktigt god mat tillsammans. Krypa ner i soffan med lite gott, tända ljus, se en film, pussas och kramas i evigheter. Krypa under en filt och bara ligga alldeles nära den man älskar, känna lite hud och gosa. Han är så underbar. Allt jag någonsin önskat. Jag kan vara världens mest lyckliga tjej. Saknar dock mina barn, hoppas ja kan få sno lite pussar och kramar imorgon. Mina fina fina flickor. Det värker i nammahjärtat. Men på Söndag får vi gosa och mitt hem fylls med massor av kärlek. Tuttisar!

RSS 2.0