ONSDAG.MITT I VECKAN.


Jag ler för det underbara i mitt liv
min ögonsten gör att jag klarar nästa kliv
och nu tvivlar jag inte längre på vad kärlek kan skapa
dina skratt, dina ord är värda att sakna



Onsdag och vi är mitt i veckan med en sovmorgon, mys med barnen. Snart ett ryck till skola och dagis. Bvc i eftermiddag. Ja helt enkelt dagen rullar på. Veckan, månaderna springer iväg. Sommaren försvann. Hösten är här. Imorgon går vi in i September. Varje dag känns meningsfull. Skolan har nyss dragit igång, precis som för ett år sedan. Men precis allt är annorlunda. Inte minst jag. Jag är inte samma. Jag är bättre!
Och nu tar vi och njuter av höst, med mysiga filtar, tända ljus, varm choklad och massor av kärlek!


 

Ett sanningens ord, va glad för det du har!


Vardag

Sådär, nu har skolan dragit igång. Förra veckan kombinerades det med 2 nätters jobb. Nu är mina små hemma den här veckan och det är alltid underbart såklart! Schemat det här året bjöd på lite längre dagar men trots allt står jag fast vid att det är skönt med vardag, rutiner och höst på ingång.

Vi har flyttat grejer i helgen. Jag trivs här, det är en fin lägenhet. Det känns hemma, hemtrevligt och mysigt. En blandning av oss. Se om vi beger oss mot ullared nästa vecka en sväng också då. Mest för en rolig tripp tillsammans. Lite smått och gott kan man ju alltid hitta.




Romantik och samboliv

Ligger här i "nya" soffan. Eller rättare sakt hjärtats soffa. Hemmet har så smått börjat sin förvandling till vårat. Det är en underbar känsla. Ett år att bo med mig själv för första gången var nyttigt. Jag är glad att jag har gjort det nu. Sitter här med musik och tända ljus och bara myser. Mina älskade små flickor sover sött i sina sängar. Och snart kommer min älskade hem igen. Jag har ett hem fyllt av kärlek, precis så som jag vill ha det. Jag känner verkligen vilken bra höst det här kommer bli. Tillsammans med rätt människor kan man komma hur långt som helst!

Tick tack

Augusti tickar och går. Sitter ute i lekparken och njuter av lite värme. Längtar otroligt mycket efter vardag och rutiner. Jag tror alltid att jag är en människa som trivs bäst med att ta saker som dom kommer. Men ändå varje år är jag lika glad när hösten kommer. Så jag får nog erkänna att jag mer och mer gillar rutiner, organisera, Ordning och reda! Men självklart med en släng av spontanitet. Annars skulle jag bli uttråkad. På Måndag börjat skolan och jag har dessutom två jobb nätter nästa vecka, härligt. Röra på extraktiona som hälsat på fler o fler under sommaren är också ett projekt! Men gött har de varit ;)

Hallå i stugan


Sommaren börjar faktist lida mot sitt slut, tro det eller ej men jag tycker det är skönt.
Jag längtar efter höst och mys. Stormar och varm choklad. Tända ljus, fina löv och sköna friska promenader.
Komma igång med vardagen, plugg, jobb & träning igen.
Och jag ska bli bättre på att uppdatera!

Mitt sommarvikariat är slut, men jag har redan fått extra nätter.
Jag trivs så jäkla bra och är otroligt glad att ja får va kvar som vikarie på natten. Trivs bättre än jag någonsin gjort tidigare och tjänar riktigt bra. Så att kombinera skola med extra jobb känns toppen.

Sommaren har bjudit på massa mysiga små tripper. I veckan väntar kolmården. Om några veckor åker jag och hjärtat dessutom till Ullared och Ge-kås. Handla smått och gott till vårat hem. Ja det ska inte bara vara mitt och barnens hem så länge till. Snart bor alla mina älskade här!



Mitt allt






RSS 2.0