Oväntad helg

I Fredags när jag satt i bilen påväg till dagis ringde mobilen. Och helt plötsligt var jag i full färd med att skaffa barnvakt och planera in Lördagens resa mot Malmö. Min lilla pappa mår inte bra, och gav därför bort biljetter till Robert Gustavssons show med bussresa, middag och hotell. Och det var fantastiskt. Det var väldigt god mat och jag skrattade så tårarna sprutade!

Tack till min pappa som tänkte på oss, det var SÅ uppskattat. Tack till storasyster som tog hand om barnen, jag kan alltid slappna av till 100% när barnen är där.

Nu har jag höstlov, och av någon väldigt konstig anledning har jag varit vaken sen klockan sex när Erik gick upp. Kunde inte somna om. Så nu har jag krupit ner under täcket i soffan och lyssnar på lite skönt musik. Ska göra en kopp med varm choklad och grädde, mums.


Minna

Igår var jag på sjukhuset med Minna, hennes ögon är dåliga igen.
Det rinner och rinner och blir tillslut infekterat, och sådär går det runt.
Det började när hon bara var några dygn och sen har det fortsatt. Så antibiotikadroppar och salvor ska vi hämta ut på apoteket idag och sen är det bara vänta på en tid för operationen. Var en jätte bra läkare vi träffade igår, jag bara hoppas vi ska slippa vänta allt för länge på en tid för lillans skull. Men sen vet man ju hur det kan bli med den saken. Hon ska iallafall sövas och sen går dom in i tårkanalerna för att vidga/ta bort stopp som orsakar hennes problem. Så vi håller tummarna, lite läskigt känns de såklart med narkos på pluttis men det är ju för hennes bästa.

Vi var även förbi huset igår och tog en kik igen. Och nu längtar jag som aldrig förr. Det kommer bli så bra! Nästa vecka har jag lov och är barnledig så då kommer packningen och rensningen börja på allvar!

Redan och äntligen Fredag!
Ikväll blir de bara massa mys, taco och idol.




Puss&kram syns på stan



 Ett av Mollys favorituttryck till Erik när hon ska sova(av någon anledning):
Puss & kram syns på stan!


Sötnöt


krönika

Vi ska skriva en krönika i Svenskan. Så himla roligt, ser verkligen fram imot det. Jag älskar att skriva. Men jag är rätt hård mot mig själv när det kommer till inlämningsuppgifter som har med skrivandet att göra. Så det gäller bara att komma igång, men jag har en god ide om ämnet.

Går det bra så kanske det hamnar här, vem vet ;)

Höst

Höst i alla bemärkelser, dålig uppdatering.

Sitter här i soffan och lyssnar på The Fray när jag egentligen borde svira om från dom här fruktansvärt snygga myskläderna. Jaja tänkte jag..

Längtar efter första snön. Om en månad flyttar vi, blir skönt med nått nytt och lite förändring mitt i våran mörkaste årstid kan jag tycka.


Döda flugor

Min fina älskade sambo är den underbaraste jag vet, MEN det ligger döda flugor på golvet överallt i hela lägenheten känns det som. Nog för att han hatar flugor men jag kan inte tycka att dom är trevligare när dom ligger döda på vårat golv ;)


Bacillerna vill inte släppa taget så vi är fortfarande hemma jag och dom små. Molly missar fotograferingen idag, tråkigt men så är det. Bacillerna slipper man inte undan en endaste höst.

Jag har en jobbhelg som väntar, går på Fredag kväll och går av Måndag morgon. Sen jobbar ja Tisdag natt igen. Bra att jag får jobba, och mer kommer det antagligen kunna bli då vi nästa vecka blir färre vikarier på natten. Men räkna med att jag kommer va helt död nästa vecka :)



Av ingens frö


Det känns som en nystart, och det känns så bra.

Idag har jag har städat, myst mängder med barnen, varit ute och lekt, gjort en lasange och nu är ljusen tända och lillan nannar. Jag känner mig riktigt riktigt lycklig ikväll!


Barnen är hemma

Underbart underbart!

Minna vaknade strax efter 3 inatt och sen låg hon och babblade, babblande, bökade, sparkade och höll oss vakna fram till klockan ringde. Så lite halvseg idag måste jag allt erkänna.

Ikväll blir de nog tjejmys här hemma då min kära sambo ska iväg så då blir de massa tända ljus, någon god mat som dom små får önska och poppisar.Allt känns så självklart och enkelt när jag har mina barn omkring mig. Älsklingar!

Fredag

Helgen är efterlängtad efter 3 pass med matte såhär på Fredagen.
Ikväll ska jag och min kära gå och se på bio, blir mysigt. Just nu ligger ja med huvudvärk så någon god middag är att fundera på.


Helad

Idag har det varit mycket intryck. Jag har för första gången sett någon bli helad.

Men det återkommer jag till en annan gång, för nu ska vi snart bege oss mot Örebro för att titta på en bil.

Tjingeling!

Föräldramöte

Tiden rusar på och vi är inne i Oktober, löven har fått den fina färgen vi pratade om.

Ikväll är det föräldramöte, vuxenpoäng. Jag hade önskar att vi hade varit två. Skolan rullar på och jag trycker det är riktigt kul. Kul att lära och just nu känns det som jag aldrig vill sluta på Lunnevads folkhögskola.


Vardagen, som jag längtade efter har infunnit sig på riktigt. Den har hittat även till mig.
Jag saknar Minna, en hel vecka utan mitt lilla barn sliter i mitt hjärta..


RSS 2.0