Borta bra men hemma bäst

Nu har jag flyttat, sov första natten inatt. Hoppas få igång internett någongång under veckan som kommer. Det känns bra, och konstigt. Älskar lägenheten, tror de kan bli jätte bra när jag är klar!

Det blåser

Fullt ös hela dagen. När klockan hunnit bli mycket kände jag att jag behövde andas, få frisk luft och sitta ner. Då åkte jag till min käraste vän, vi satte oss med vinterjackor på balkongen och pratade.
Så som bara vi kan♥

Jag känner verkligen att jag är tillbaka på rätt spår. Det är nära nu. Imorgon händer det. På Måndag händer det ännu mer. Jag har börjat gå vidare och nu ska jag få min nystart.


Remember when

Helgen är så smått på ingång, mycket ska ske.

På Fredag vid lunch går flyttlasset. Kvällen ska jag spendera med trevligt sällskap, och speciellt en fin vän som jag verkligen vill spendera tid med. Så Fredag kväll ska bara fyllas med glädje och skratt har jag bestämt, ladda upp med ny posetiv energi. Underbart!

Även en speciell tanke till min lillasyster som kommit att bli en av mina absolut närmsta under den här resan. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade kunnat ventilerat allt med henne.. ♥

Jag känner mig glad och förväntansfull.

Nu äntligen är jag påväg tillbaka, det posetiva börjar nu väga över igen och det är obeskrivligt skönt! Jag vill bara få vara jag igen. Glad igen. Jag vill visa att jag har kommit till ruta 1, och nu bara ser framåt. Jag vill skratta tills jag får ont i kinderna och jag vill somna med ett leende. Jag vill vakna och känna mig lycklig över en ny dag. Sådär som jag brukar känna. Jag vill igen, och det är fantastiskt...


Ont, det gör ont

Gjorde mig illa igår, sargade min häl. Trampade på en trasig och vass leksak. Halkade till och det blev djuuupt. Trodde jag skulle svimma när jag insåg att de gått in till själva benet i foten. Nu har iaf doktor skurit lite i mig, spolat de och tejpat ihop mig efter röntgen som visade att de inte längre fanns nått kvar av den där satans leksaken.

Nu är jag åter i skolan, i eftermiddag ska vi baka surdegsbröd. Spännande.Sen kommer min underbara syster, kan bli mys och kinamat till kvällen!

Mörkret

Det har mörknat, det är skönt för det innebär att dagen snart är gjord och en ny påväg. Men stämningen blir en annan och jag får tid över. Tid som jag för tillfället inte ens vet om jag vill ha. Jag vill inte hinna tänka.

Jag har tänkt och grubblat så mycket, för mycket. Jag känner mig så mätt på det att jag blir spyfärdig. Jag ger mig nya tankebekymmer. Varför jag gör så mot mig själv är en gåta. Det kan vara något dåligt, det kan bli något bra. Jag försöker hejda mig. Tiden har förändrats allt för snabbt!

Jag tror kanske att jag bara försöker lura mig själv till lycka. Men det blir ett bakslag, jag får motsatt effekt.
Jag kan inte rädda mig själv från smärta. Jag tror jag försökte men inser nu att jag kanske gjorde det värre. 
Men om man inte chansar vinner man aldrig.


Fighter

Det är Måndag. Mini är krasslig. Det är veckan med stort V. Det är flytt och det är mycket på gång i mitt liv. Jag har en liten klump i magen. Trots de känner jag mig stark. Jag förstår väl att jag inte kan gå igenom något sånt här med endast glädje. Men det är glad jag vill vara.

Livet består av toppar och dalar och just nu, idag känner jag mig starkare igen. Nu ska jag packa, det har blivit en terapi. Hög musik som vi alla tre töser kan dansa runt till.

Jag har frihet i blicken..









En Lördag i Oktober

Jag har gjort av med massvis pengar på matriella ting. Saker som ska fylla min lägenhet, ge mig en känsla av välbehag.  Nu sitter jag här med kartonger staplade på hög. Men det känns rätt tomt för tillfället. Ska se vad jag kan hitta på med lillan idag, jag är i en rastlös kropp. Måste sysselsätta mig, få tiden att gå och koppla bort hjärnan lite. På Fredag hämtar jag nyckeln som ska öppna dörren för mitt nästa kliv i livet. Härlig och sjuk känsla.

Kan bli en mysig kväll med taco och film med fina vänner. Det är så livet ska levas tycker jag..


Snö


Klicka och njut av mina favoriter.


Snart bor vi på ny adress.

Just idag är de en del praktiskt som strular, mycket tråkigt som jag inte vill ta i. Jag vill bara börja om på nytt men saker går imot. Som min kära vän skulle sagt : Jag vill bara dra gräsmattan över huvudet. Men, det är ju ingen lösning. I eftermiddag ska jag köra hem lillasyster och sno lite närhet av min fina mamma. Blir man någonsin för stor för det?

Idag fick jag se årets första snö.


Skapa


Fick ett ryck. Vad skönt det är med sådana ibland.

Har min fina lillasyster på nattbesök. Så vi lyfte upp sängborden, drog fram färgburken och nu har jag precis kladdat färdigt. Ett sista lager imorgon och dom är färdiga för att pryda lägenheten om en vecka, underbart. I helgen nu så blir det verkligen ett sista frest för att få ner mitt liv i kartonger. Har nog inte insett innan idag att de är så nära inpå. Nu händer det. Jag saknar det som var, men blickar framåt..




Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd


Det pendlar men jag börjar komma till insikt. Jag vet att jag gör rätt. Dock är det något som gnager. Men jag tror jag fokuserar på mig nu. Jag är stark och jag fixar det här. Ensam eller inte, det är jag som ska klara det här fallet och ta mig upp igen. Oberoende, bara jag. Jag kan om jag vill. Och just nu finns det inget som är större än viljan i min kropp.

Jag vill ha rörelse och värme omkring mig, då mår jag som bäst. Från människor som jag gillar. Visst kan jag oroa mig för ensamheten. Eller ärligt talat, jag är livrädd! Det skrämmer skiten ur mig ibland, men det är bara ta ett djupt andetag. För jag kommer fixa även det. Jag ska ro om mig själv. När jag inte har någon, inga barn och ingen annan som kan förgylla mina dagar med mig får jag göra de själv. Jag ska börja träna igen, jag ska sätta mig ner och fundera på vad jag vill göra. Nu får jag tid, då är jag skyldig mig själv att göra något bra av den. Vad vill jag göra, vad vill jag bli, vart vill jag komma Och vem vill jag vara?

Ingen Söndagsångest här

Nej ingen Söndagsångest för mig, bara trötthet som ett resultat av för lite sömn.

Dock känner jag mig lite avtrubbad just nu. Det känns som jag inte kan känna så mycket som jag skulle önska ibland. Jag kan känna mig glad, men inte jätte glad. Jag kan känna mig ledsen, men inte jätte ledsen. Jag har känslan av att vilja känna, men det går inte riktigt.


Talking smooth and play by the rules, like a lady.
It's alright! My baby, if it feels so good then it can't be wrong


Jag har ett hjärta av snö 


Fredag


Why can't only things be like they were





Ska göra det här till en bra helg, sväljer ångesten och låter glädjen ta över. Med bra människor så kan man göra underverk. Ni läker mig, mina älskade!


svartvitt

Det här är jag och det är mitt liv som gäller nu. Jag ska vara stark, jag ska visa er. Det finns hela tiden störande moment runt omkring, det gäller bara att lära sig hantera det. Man får bestämma sig för att ta avstånd från det som tar energi utan att ge. Rikta in sig på det som verkligen är viktigt. På dom som faktist betyder något.

Min livsplan gick sönder och ingenting blev som det skulle. Men jag tar nya tag och hittar nya sätt att leva på. Jag tror faktist att jag börjar känna något som kan liknas vid någon form av lycka. Jag lär mig för varje dag att lite bättre stänga ut ångesten, ledsamheten och känslan av det stora misslyckandet. Bort med allt det negativa, det är det jag har lämnat bakom mig. Jag lämnar det svartvita och går trevande framåt..



Vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt


Ljudet av ett annan hjärta

Det är över nu. Det är skrämmande. Du var ett med mig, nästan så länge som jag kan minnas. Det känns som jag ska stå på egna fötter för första gången i mitt liv, jag vinglar. Jag längtar och avskyr.

I cant live With or without you
Nothing to win and Nothing left to lose


Livet måste gå vidare, så småningom. Jag ska gå varsamt fram, lära mig hur jag ska hantera ett nytt liv. Just nu så står jag någonstans mitt i mellan och jag vill inte befinna mig där. Det är inte det ena och det är inte det andra. Jag är ingenstans. Och jag vill vara någonstans. Jag har inte din famn och min nya start är en bit bort. Det närmar sig men jag når den inte än. Jag hatar det här mellanrummet. Jag känner mig som ingen i ett tomrum, det är ett vakuum som måste ta slut.

Du
Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till


Finns inga ord som kan räcka till för att förklara den kärlek och lycka jag känner för min vänner.
Dagsprognosen är glad och hoppfull, resten är långt borta, någonstans i bakhuvudet och jag springer ifrån det. Just idag ska jag bara ta hand om mina små, leva en vanlig dag så som jag vill. Glad och lycklig. Sprudlande av alla möjligheter som livet erbjuder. Det är så jag är och vill vara.



Gotta leave my troubles behind


Flytt närmar sig. Man tror kanske man hinner förbereda sig, men jag tror det kommer bli en chock. Men jag tänker bara framåt nu och håller huvudet högt. Livet blir inte bättre än vad man gör det till. Och för mig handlar de inte om att det ska vara en dans på rosor. Utan att acceptera dom sämre dagarna och ta vara på dom bättre!


Mitt glädjeämne i ivet, nu och alltid




 

 


Det blir bra

Någonting väckte mig och jag kunde inte riktigt somna om. Men det gör inget, det är alldeles tyst. Ska strax krypa ner under det varma sköna täcket igen. Jag tror på den här Torsdagen, den kommer bli bra. Man kan bara göra det bästa utav det man har. Det kommer bli bra, förhoppningsvis jätte bra. Hur slutet än blir. Nu ska jag vara glad och försöka se alla posetiva alternativ. Jag säger det igen, det kommer bli bra!

Jag ska sluta skriva i gåtor. Beslutet är taget, livet är på språng. Om några veckor har jag skapat ett nytt hem med mina små. Vi ska flytta och livet blir kanske inte som vi hade bestämt. Men man ska aldrig säga aldrig. Vi tar en dag i taget. För finns kärleken sägs det att man kan klara allt..





Jag är jag

Jag är fortfarande samma jag, kommer alltid vara. Prioritera sitt egna liv lite högre kan vara svårt, men dock så nödvändigt. Och som jag skrev i första inlägget : Jag tog ett djupt andetag, blundade och jag har kastat mig ut. Nu måste jag ta till vara på den positivitet och glädje som jag vet är min grund. Jag måste tro på mig själv hela vägen ut...



Har haft en bra dag, och jag är nyfiken på morgondagen..

Free fallin'

Jag faller handlöst, men jag gör det med en vetskap om att jag kommer klättra högre än någonsin..

Never say never

Sitter framför brasan, nybadad och inväntar. Jag vet inte riktigt vad jag väntar på, men jag hoppas det är något bra. Jag vill att tiden ska springa och ta med mig i farten. Det är en skum känsla att må så himla bra, och sen precis tvärtom. Jag känner mig yr av den här bergochdalbanan. Vill kliva av och vara framme, ta vid någonstans vid fortsättningen på historian. Men jag fångar alla skratt och topparna lever jag länge på, man får lära sig konsten. Det finns så otroligt mycket i mitt liv som är bättre än någonsin. Jag ska ta vara på det och bygga vidare. Tåget har gått, och nu väntar jag på nästa stopp.



RSS 2.0